Barion Pixel

Tornyos Irsai Olivér 2022

Hamarosan itt a tikkasztó nyár, ahol szomjunkat csak egy könnyű, friss és gyümölcsös Irsai Olivér tudja oltani, amelyenek kellemes muskotályos ízét és illatát már nem kell bemutatni számodra. Helyezd magad kényelembe az erkélyeden vagy a teraszon, nyiss fel egy finom palack Irsai borunkat, húzd fel szódával és folytsd el számjadat még ma. Élj még ma a lehetőséggel, hogy kedvezményes áron beszerezd egyik legkiválóbb borunkat!

1.650 Ft

/ palack

Irsai Olivér

Fedezd fel az Irsai Olivér varázslatos világát, amely minden érzékedet elbűvöli! Ez a fehérbor frissességgel és gyümölcsösséggel tölti meg a poharadat, és egy pillanat alatt átvisz a nyári rétek és gyümölcsös ligetek hangulatába.

Képzeld el, ahogy az Irsai Olivér arany színe csillog a poharadban, miközben az üde, muskotályos illatok elöntik az orrodat. Az első korty után pedig a zamatos ízek táncolnak a nyelveden. Érezd, ahogy az őszibarack, a grapefruit és a licsi frissessége játszik a szádban, hosszan tartó utóízzel búcsúzva.

Az Irsai Olivér nem csak egy szőlőfajta, hanem egy életstílus, amely megidézi a nyár vidámságát és könnyedségét. Legyen szó egy piknikről a barátaiddal vagy egy romantikus vacsoráról, ez a bor mindig kellemes kísérő lesz.
A könnyű test, az alacsony alkoholtartalom és a frissítő jelleg teszik az Irsai Olivért ideális választássá a meleg napokon és könnyedebb fogásokhoz. Ez a bor frissességet hoz az asztalra és felvidítja a hangulatot, legyen bármilyen alkalom is.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Vásárold meg egy üveggel az Irsai Olivért, és engedd, hogy elvarázsoljon az üde gyümölcsössége és kellemes muskotályos jegyei. Élvezd a nyár ízeit és a könnyed borok nyújtotta boldogságot, amelyeket az Irsai Olivér nyújt.

Erre számíts!

Gyönyörű világos, üde szín, ami a tavasz és nyár hangulatát idézi.
Roppanós, parfümös, friss illat, ami berobban az orrunkba.
Könnyed, üdítő íz, enyhe savak, gyümölcsös, almás kiegészítéssel.
10-12 °C

Ajánlott hőmérséklet

2022

Évjárat

Parfümös

Karakter

Fehér húsok

Milyen ételekhez ajánljuk?

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!