Barion Pixel

„FUSIO” Aletta-Chardonnay

Az aromás, rózsás-körtés illatú Aletta és az elegáns Chardonnay tökéletes párosítást alkot ebben a zamatos, élénk savtartalmú, könnyed fehér borban, melynek ízében a szőlő mellett citrusos-körtés jegyek dominálnak.

Original price was: 2.400 Ft.Current price is: 1.846 Ft.

/ palack

Kérd díszdobozzal

"FUSIO” Aletta Chardonnay

A 2023-as szüret borászatunkban kiváló minőségű borokat eredményezett. Mind a hagyományos magyar fajták, mind a nemzetközi fajták kifogástalan minőséget képviselnek, ezt a fogyasztói visszajelzések, a számos hazai és nemzetközi borversenyen elért eredményeink és a szakmai értékelések is visszaigazolják.
Az egyöntetűen pozitív vélemények és a folyamatos törekvésünk a mindig jobb és jobb borok előállítására arra sarkalltak bennünket, hogy ha már ennyire jó borok állnak rendelkezésünkre, miért ne próbálnánk meg még többet kihozni belőlük. Alapgondolatunk az volt, hogy a hagyományos magyar és a nemzetközi fajták előnyeit próbáljuk meg ötvözni, ennek eredményeképpen született meg a FUSIO borcsalád.
Rengeteg kísérletezés, kóstolás után születtek meg azok a házasítások, melyekben a magyar és nemzetközi fajták egymást erősítve, felemelve tudnak egy olyan fúziót alkotni, mely által maga a bor egy új szintre emelkedik.
Első lépésként 4 bort választottunk ki, melyeket késznek tartunk arra, hogy a nagyközönség elé tárjuk és bízunk benne, hogy ezek a borok, amelyek a szakmai szemmel nézve szigorú rostán átmentek, a fogyasztók körében is osztatlan sikert és tetszést aratnak majd.

Erre számíts!

Világos zöldes-sárga
Rózsás-körtés
Szőlős-citrusos
10-12 °C

Ajánlott hőmérséklet

2023

Évjárat

Gyümölcsös

Karakter

Saláták, halak, fehér húsok

Milyen ételekhez ajánljuk?

Ízletes ételek

Vásárlóink receptjei

Inspirálódj vásárlóink receptjei közül és élvezd a finom borainkat az elkészült ételek mellett. Jó étvágyat kívánunk. Egészségedre!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!