Barion Pixel

Aranyérmes Tornyos Irsai Olivér 2023

Helyezd magad kényelembe, nyiss fel egy finom palack Irsai borunkat, engedd, hogy a friss nyárias ízek elöntsék a szádat. Ha úgy tarja kedved húzd fel szódával, ez a bor fröccsként újjászületik és egy teljesen más élményt ad. Élj még ma a lehetőséggel, hogy beszerezd egyik legkiválóbb borunkat!

1.990 Ft

/ palack

707 készleten

Kérd díszdobozzal

Irsai Olivér száraz fehér bor

Fedezd fel az Irsai Olivér varázslatos világát, amely minden érzékedet elbűvöli! Ez a fehérbor frissességgel és gyümölcsösséggel tölti meg a poharadat, és egy pillanat alatt átvisz a nyári rétek és gyümölcsös ligetek hangulatába.

Képzeld el, ahogy az Irsai Olivér arany színe csillog a poharadban, miközben az üde, muskotályos illatok elöntik az orrodat. Az első korty után pedig a zamatos ízek táncolnak a nyelveden. Érezd, ahogy az őszibarack, a grapefruit és a licsi frissessége játszik a szádban, hosszan tartó utóízzel búcsúzva.

Az Irsai Olivér nem csak egy szőlőfajta, hanem egy életstílus, amely megidézi a nyár vidámságát és könnyedségét. Legyen szó egy piknikről a barátaiddal vagy egy romantikus vacsoráról, ez a bor mindig kellemes kísérő lesz.
A könnyű test, az alacsony alkoholtartalom és a frissítő jelleg teszik az Irsai Olivért ideális választássá a meleg napokon és könnyedebb fogásokhoz. Ez a bor frissességet hoz az asztalra és felvidítja a hangulatot, legyen bármilyen alkalom is.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Vásárold meg az Irsai Olivért, és engedd, hogy elvarázsoljon az üde gyümölcsössége és kellemes muskotályos jegyei. Élvezd a nyár ízeit és a könnyed borok nyújtotta boldogságot, amelyeket az Irsai Olivér nyújt.

Erre számíts!

Gyönyörű világos, üde szín, ami a tavasz és nyár hangulatát idézi.
Roppanós, parfümös, friss illat, ami berobban az orrunkba.
Könnyed, üdítő íz, enyhe savak, gyümölcsös, almás kiegészítéssel.
10-12 °C

Ajánlott hőmérséklet

2023

Évjárat

Parfümös

Karakter

Fehér húsok

Milyen ételekhez ajánljuk?

Ízletes ételek

Vásárlóink receptjei

Inspirálódj vásárlóink receptjei közül és élvezd a finom borainkat az elkészült ételek mellett. Jó étvágyat kívánunk. Egészségedre!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!