Barion Pixel

Tornyos Sauvignon Blanc 2021

Franciaországban több mint 14.000 hektáron termesztett sauvage blanc azaz vad fehér. A sauvignon blanc a világ egyik legismertebb szőlőfajtája. Ízjegyeiben a birsalma, zöldalma, és a füves jegyek dominálnak.

2.650 Ft

/ palack

Elfogyott

Kérd díszdobozzal

Sauvignon Blanc

Egész életeben az volt az álmod, hogy egy világkörüli útra indulj. Sok év megfeszített munkjával összeszedtél annyi pénzt, hogy egy óceánjáróra befizetve örök élményekkel gazdagodj. Bejárod Franciaországot, Dél-Afrikát, Ausztráliát és Új-zélandot majd Amerikát és végül kikötsz Londonban. Mi volt a közös ezekben az országokban? Az, hogy mindenhol kóstoltál sauvignon blanct, hiszen ez a világfajta szinte minden bortermelő országban megtalálható.

Összehasonlítottad a zöld, füves jegyeket a frissen érő birsalma és zöldalma illatával. Meglepődve tapasztaltad a sauvignon ezer arcát, attól függően, hogy milyen éghajlat, termőtalaj vette őt körbe. Erre a világkörüli útra invitáljuk kedves fogyasztóinkat, utazzunk együtt a sauvignon hosszú lecsengésének útján.

Erre számíts!

Zöldes-füves színű bor, halványzöld árnyalatokkal.
Mint a frissen levágott fű illata, úgy járja be az érzékszerveidet,emellett a citrusos jegyek is megmutatkoznak.
Íze friss és élénk, ahol a citrusos jegyek harmóniába lépnek az enyhe fűszerességgel.
9-10 °C

Ajánlott hőmérséklet

2021

Évjárat

Ásványos

Karakter

Halak

Milyen ételekhez ajánljuk?

Ízletes ételek

Vásárlóink receptjei

Inspirálódj vásárlóink receptjei közül és élvezd a finom borainkat az elkészült ételek mellett. Jó étvágyat kívánunk. Egészségedre!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!