Barion Pixel

Desszert borcsomag

A borcsomag, amely megédesíti a hétköznapjaidat! Nem rajongsz a nagyon savas vagy ásványos borokért? Akkor ezt a borcsomagot neked találták ki. Könnyű, édes és elképesztően finom!

Original price was: 13.840 Ft.Current price is: 11.764 Ft.

/ csomag

Üdvözlünk a desszert borok édes világában, kedves vásárló! Ez a különleges desszert borcsomag a finomságok és az édes ízek rajongóinak lett megálmodva. Engedd, hogy bevezessünk téged a mesés tokaji borvidék varázslatos világába, ahol az édes borok megidézik a boldogságot és a kifinomultságot.

Ebben a csodás borcsomagban három gyöngyszemet találsz, amelyek ínycsiklandó élményeket ígérnek. Először is, találod benne az egyik legnemesebb tokaji aszút, egy 5 puttonyos remekművet. Ezt a borvidék kincsét olyan gondosan nevelték és ápolgatták, mint gyermeküket.

A palack tartalmában megtestesül a természet édes ajándéka, amely a puttonyokban érlelődött. Ahogy az aranylikőrbe oltott napfény a poharadba csorog, máris kacér illatok játszanak az orroddal. Az aszúszeletek, az érett barack és a zamatos mangó egy csokorba kötve vonnak magukkal egy ízünnepre. Egy korty, és már érzed is, ahogy az édes ízek játéka egyensúlyban van a kifinomult fűszerekkel és a mézes lecsengéssel. Ez a bor olyan élményt nyújt, amit nem fogsz elfelejteni.

De ezzel még nem értünk a borcsomag utolsó csemegepontjához! Található még benne egy Tokaji Sárgamuskotály is, ami egy édes, gyümölcsös csoda. A palack színe ragyogó aranysárga, az illata pedig tele van a friss muskotály szőlők jellegzetes illatával. Ha kibontod és a poharadba töltöd, az illat máris kibontakozik, és számodra egy egész gyümölcsöskert nyílik meg. Az érett sárgabarack, a zamatos dinnye és a friss citrusok játszanak egymással, ahogy a bor apró buborékokkal kényezteti a szádat. Ez a desszertbor tökéletes társ egy könnyű, gyümölcsös desszert vagy sütemény mellé.

A borcsomag azonban még nem ért véget, hiszen találhatsz benne egy Tokaji Hárslevelűt is, amely az elegancia és a fűszerezettség megtestesítője. Ezt a palackot a fenséges érés és a borászok elkötelezettsége teremtette meg. A bor színe gyönyörű sárgás-arany, az illata pedig színes és gazdag. Az érett körte, a szárított sárgabarack és a fahéj jegyei táncolnak az orroddal. Ha kóstolod, máris megtapasztalod, ahogy a bor finom édessége és a fűszerek harmonikusan összefonódnak, és egy hosszú, elegáns lecsengésben találkoznak.

Kedves vásárló, ebben a desszert borcsomagban valódi kincseket rejtettünk el számodra. Egy utazásra invitálunk, ahol az édes ízek és a kifinomultság találkozik. Rendeld meg most, és engedd, hogy a tokaji borok elvarázsolják a desszertedet és az ünnepi pillanatokat egyaránt. Legyen ez a borcsomag a tökéletes kísérője az édességnek és az ünneplésnek!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!