Barion Pixel

Fehérbor borcsomag

A tikkasztó nyárban semmi más nem esik olyan jól, mint egy jó hideg fröccs, ezért összeválogattuk neked a legjobb fröccsborokat, hogy kedvedre élvezd a napsütést és a pihenést!

4.182 Ft

/ csomag

Üdvözölünk a fehérborok világában! Ebben a különleges fehérboros borcsomagban három kiváló bor vár rád, hogy a forró nyári napokat és a különleges pillanatokat még szebbé és különlegesebbé tegye. Engedd, hogy bemutassuk neked ezeknek a friss és izgalmas boroknak a történetét és az ízek gazdag palettáját, melyekkel az érzékeidet garantáltan kényeztetheted.

Az első üvegben megtalálod az Irsai Olivért, mely az üvegben aranysárga ragyogásával, könnyed és virágos illatával kezd el varázsolni téged. Ezt a fehérbort az Irsai Olivér szőlőfajta jellegzetes jegyei határozzák meg, melyek a gyümölcsös illatok, mint a friss alma és a bodzavirágok kellemes harmóniáját hozzák magukkal. Egy korty, és máris érzed, ahogy a gyümölcsök frissítő és könnyed íze táncol a szádban. Az Irsai Olivér a könnyű saláták, a friss tengeri herkentyűk és a tavaszi zöldségek tökéletes társa.

A csomagunk második üvegében megtalálod a Cserszegi Fűszerest, melynek színe ragyogóan friss, illata pedig tele van az egzotikus gyümölcsök, mint a licsi és a körte, szédítő jegyeivel. Ez a fehérbor a könnyedség és a fűszeresség összművészete, és a borvidék gazdag hagyományait hordozza magában. Egy korty, és máris elrepül egy illatos fűszerkertbe, ahol a bodzavirágok és a friss menta aromái kápráztatják el az orrodat. Ez a bor tökéletes társ a könnyű grillételekhez, a mediterrán ételekhez és a fűszeres ázsiai fogásokhoz.

Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik üvegünkben az Olaszrizling fehérbor található. Ez a bor a balatoni nyári esték és a különleges pillanatok tökéletes társa. Az üveg színe aranysárga, az illata pedig friss, virágos jegyekkel kényeztet. Egy korty, és máris érzed, ahogy a friss gyümölcsök, az alma, a körtével és a citrusokkal összeolvadnak az ízlelőbimbóidon. Ez a bor a könnyű fogások, a friss saláták és a könnyed desszertek ideális társa.

Kedves vásárló, ez a fehérboros borcsomag minden ízben és pillanatban egyedi élményeket rejt. Legyen ez a csomag a kikapcsolódás és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és add át a szeretetet és a kellemes élményeket azoknak, akikkel együtt élvezheted ezeket a mesés borokat. Élvezd a frissítő pillanatokat és az ízek örömét a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!