Barion Pixel

Fehérbor borcsomag

A tikkasztó nyárban semmi más nem esik olyan jól, mint egy jó hideg fröccs, ezért összeválogattuk neked a legjobb fröccsborokat, hogy kedvedre élvezd a napsütést és a pihenést!

Original price was: 5.280 Ft.Current price is: 4.488 Ft.

/ csomag

Üdvözölünk a fehérborok világában! Ebben a különleges fehérboros borcsomagban három kiváló bor vár rád, hogy a forró nyári napokat és a különleges pillanatokat még szebbé és különlegesebbé tegye. Engedd, hogy bemutassuk neked ezeknek a friss és izgalmas boroknak a történetét és az ízek gazdag palettáját, melyekkel az érzékeidet garantáltan kényeztetheted.

Az első palackban megtalálod az Irsai Olivért, mely aranysárga ragyogásával, könnyed és virágos illatával varázsol el téged. Ezt a fehérbort az Irsai Olivér szőlőfajta jellegzetes jegyei határozzák meg, melyek a gyümölcsös illatok, mint a friss alma és a bodzavirágok kellemes harmóniáját hozzák magukkal. Egy korty, és máris érzed, ahogy a gyümölcsök frissítő és könnyed íze táncol a szádban. Az Irsai Olivér a könnyű saláták, a friss tengeri herkentyűk és a tavaszi zöldségek tökéletes társa.

A csomagunk második palackja a Cserszegi Fűszeres, melynek színe ragyogóan friss, illata pedig tele van az egzotikus gyümölcsök, mint a licsi és a körte, szédítő jegyeivel. Ez a fehérbor a könnyedség és a fűszeresség összművészete, és a borvidék gazdag hagyományait hordozza magában. Egy illatos fűszerkertbe repít el, ahol a bodzavirágok és a friss menta aromái kápráztatják el az orrodat. Ez a bor tökéletes társ a könnyű grillételekhez, a mediterrán ételekhez és a fűszeres ázsiai fogásokhoz.

Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik palackban az Olaszrizling fehérbor található. Ez a bor a balatoni nyári esték és a különleges pillanatok tökéletes társa. A palack színe aranysárga, az illata pedig friss, virágos jegyekkel kényeztet. Egy korty, és máris érzed, ahogy a friss gyümölcsök, az alma, a körtével és a citrusokkal összeolvadnak az ízlelőbimbóidon. Ez a bor a könnyű fogások, a friss saláták és a könnyed desszertek ideális társa.

Kedves vásárló, ez a fehérboros borcsomag minden ízben és pillanatban egyedi élményeket rejt. Legyen ez a csomag a kikapcsolódás és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és add át a szeretetet és a kellemes élményeket azoknak, akikkel együtt élvezheted ezeket a mesés borokat. Élvezd a frissítő pillanatokat és az ízek örömét a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!