Barion Pixel

Húsvéti borcsomag

Ünnepeljük együtt a tavasz és a megújulás ünnepét! Összeállításunk egy különleges húsvéti borcsomag, melyben három remek bor található, hogy még emlékezetesebbé tegye az ünnepet.

Original price was: 5.590 Ft.Current price is: 4.750 Ft.

/ csomag

A Néró Rozé, ami az elegancia és könnyedség esszenciája. Ez a bor friss és gyümölcsös karakterrel rendelkezik, melyet egy kellemesen lágy textúra és a rózsaszín árnyalatai tesznek még vonzóbbá. Ideális választás az ünnepi vacsora kísérőjének, hogy a bor és az ünnep harmonikus egységet alkothasson. Erre a borunkra kifejezetten büszkék vagyunk. A Rozéborok Miklós-napi versenyén arany érmes díjazásban részesült.

 

A Cserszegi fűszeres, a magyar szőlészet egyik igazi kincse, mely friss és vibráló ízekkel ajándékoz meg bennünket. Illata tele van virágos jegyekkel és a gyümölcsök frissességével, míg az ízében felfedezhető a fűszerek finom harmóniája. Ez a bor tökéletes választás lesz az ünnepi asztalra, hogy mindenki élvezhesse a tavasz frissességét és a bor örömét.

 

Végül, de nem utolsósorban, a tokaji félédes Furmint, mely a hagyomány és a minőség találkozása. Ez a bor híres tokaji borvidék jellegzetes fajtájából készül, és a mézédes ízvilágával, valamint a frissítő savakkal egy igazi gyöngyszem a borvilágban. Kóstold meg ezt az exkluzív bort, hogy érezhesd a húsvét varázsát minden kortyban.

 

Bízunk benne, hogy ez a borcsomag új élményekkel és örömökkel fog megajándékozni téged és szeretteidet ezen az ünnepen. Kellemes koccintást és boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

Szeretettel,

Tornyos Borház

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!