Barion Pixel

Karácsonyi borcsomag

Karácsonyi borcsomagunkban egyeránt jelen van az ünnepi bor, a Tokaji Aszú és idei új boraink, az üde és friss Irsai és a kellemes nyarat idéző Néró Rozé. Ebben a csomagban mindenki megtalálja a számára kedves bort. Tökéletes ajándék vagy vendégváró!

Original price was: 12.200 Ft.Current price is: 10.900 Ft.

/ csomag

Karácsony közeledik, és izgalommal készülünk, hogy emlékezetessé tegyük az ünnepeket. Engedd meg, hogy bemutassam neked ezt a különleges karácsonyi borcsomagot, melyben a hagyomány és az újdonságok találkoznak az ünnepi asztalodon.

 

Az első palack, a karácsonyi csomagban, egy igazi édes kincs: a 5 puttonyos Tokaji Aszú. Ez a bor, mely a palackban  ősi aranyával ragyog, valóságos gyöngyszem a tokaji borok világában. Az édes, aszalt gyümölcsök aromájával kényeztet, és a  felszabaduló illatok a szépséget és az ünnepi pillanatok varázsát idézik. Az első korty, és már meg is tapasztalhatod az érett sárgabarack, a méz és a fűszerek gazdag harmóniáját, melyek egyedülállóan ötvöződnek a szádban. Ez a bor tökéletes kísérője a desszerteknek és az ünnepi ételeknek.

 

A csomag második részében a frissesség és az újdonságok kerülnek a középpontba. Az idei, 2023-as új Néró Rozé borunk olyan, mint egy friss szellő a téli napokon. A palackban kavargó rózsaszínben rejlő bor garantáltan felfrissíti a szürke téli napokat és ünnepi hangulatot csempész a terített asztalra. Illata friss és vibráló, tele friss eper és málna jegyeivel. Egy korty, és máris megtapasztalod az üde gyümölcsösséget, melyet könnyed savak és a bájosság tesz még emlékezetesebbé.

 

Az idei, 2023-as új Irsai Olivér borunk egy másik újdonság, amely a frissesség és a könnyedség harmoniáját hozza el az ünnepi asztalodra. Illatában a bodza és akácvirág jegyeit hordozza, majd az első kortyban az érett alma és a citrusok zamatos ízvilágát hozza magával. Friss, vibráló és könnyed, ez a bor ideális választás a karácsonyi fogásokhoz és az ünnepi összejövetelekhez.

 

Ez a karácsonyi borcsomag egyedi ízeket és különleges pillanatokat kínál az ünnepekre. Legyen ez a válogatás a szeretteiddel töltött különleges pillanatok, az ünnepi vacsorák és az emlékezetes karácsonyi esték része! Rendeld meg most, és ajándékozd meg magad vagy másokat egy varázslatos ízélménnyel az ünnepekre!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!