Barion Pixel

Névnapi borcsomag

Ajándékozd meg egyedi borcsomagunkkal a mai nap ünnepeltjét, és mutasd meg neki, mennyire fontos számodra! Emeld a hangulatot különleges névnapi borcsomagunkkal, hogy felejthetetlen élményt nyújts szerettednek!

Original price was: 5.980 Ft.Current price is: 5.083 Ft.

/ csomag

Kedves látogató az egyedülálló csomagban három különleges bor vár rád, hogy az ünnepeltet a legjobb módon kápráztassák el. Engedd, hogy bemutassuk neked ezeket a különlegességeket, amelyek mind egyedi ízvilágukkal hódítanak.

Az első palack, amit most megpillanthatsz, egy igazi kincs: a kékfrankos vörösbor. Ez a bor nem csupán ital, hanem a szőlőültetvények gondos odafigyelésének és a borászok szenvedélyének együttműködése. A bor színe mélyvörös, és ahogy az palackból kibontakozik az illat, máris érezheted a gazdag gyümölcsös jegyeket, melyeket a szeder, cseresznye és meggy ihlettek. Egy korty, és máris beindul az ízorgia, ahogy a gyümölcsös ízek, a fűszeresség és a lágy tanninok egyensúlyban játszanak a szádban. Ez a bor az értékes pillanatok tökéletes társa, és méltó kísérője az ünnepi hangulatnak.

A második palackunk sem marad el a káprázatban, hiszen egy Királylányka varázslatos félédes fehérborral kényeztetünk. A palack színe gyönyörű aranysárga, és a friss gyümölcsök finom illatjegyeit hordozza magában. Ha kibontod és a poharadba töltöd, máris elrepít egy olyan gyümölcsös kertbe, ahol az érett sárgabarack, az alma és az édes bodza egymásnak adja a kezet. Az első korty, és máris érezheted az édesség és a frissesség harmóniáját, ahogy a gyümölcsök csábítóan ringatóznak a szádban. Ez a bor az ünnepi ételek és a könnyed desszertek tökéletes kísérője, és biztosan mosolyt csal az ünnepelt arcára.

De nem feledkeztünk meg azokról sem, akik az elegánsabb és kifinomultabb borokat kedvelik. Ezért a csomagunk harmadik palackjában egy Irsai Olivér fehérbor található. Ez a bor a könnyedség és a frissesség megtestesítője, és a kunsági borvidék gazdag hagyományait hordozza magában. A bor színe világos, az illata pedig friss, virágos jegyekkel kényeztet. Egy korty, és máris érzed, ahogy a friss gyümölcsök, az alma, a körtével és a citrusokkal összeolvadnak az ízlelőbimbóidon. Ez a bor a könnyű fogások, a friss saláták és a könnyed tavaszi ételek ideális társa, és az ünnepeltet garantáltan elbűvöli.

Kedves vásárló, ez a névnapi borcsomag minden igényt kielégít, és tökéletes választás az ünnepelt számára. Legyen ez a különleges ajándék a névnapon az emlékezetes pillanatok és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és add át szeretettel az ünnepeltnek ezt a szép gesztust, amellyel a borokkal együtt a jókívánságaidat is közvetítheted.

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!