Barion Pixel

Nyári borcsomag

A borcsomag, amely megédesíti a hétköznapjaidat! Nem rajongsz a nagyon savas vagy ásványos borokért? Akkor ezt a borcsomagot neked találták ki. Könnyű, édes és elképesztően finom!

3.864 Ft

/ csomag

Üdvözölünk a nyári borok világában! Ebben a különleges nyári borcsomagban a könnyedség és a frissesség találkozik, hogy a forró nyári napokat még szebbé és kellemesebbé tegye. Engedd, hogy bemutassuk neked ezeket a frissítő borokat, amelyek a nyár élményét hozzák el hozzád!

Az első üveg, amit most megpillanthatsz, egy igazi kedvenc, az Olaszrizling fehérbor. Ez a bor a nyár szimbóluma, amely a frissességet és az üdeséget hozza a poharadba. Az üvegben rejlő nedű a szőlőültetvények gondos gondozásának és a borászok szakértelmének gyümölcse. Ahogy az üvegből szabadul a finom illat, máris érezheted az érett alma, a citrusok és a friss virágok illatát. Egy korty és a friss gyümölcsök, a markáns savak csábító harmóniát alkotnak a szádban. Ez a bor ideális választás a könnyű nyári ételek, a friss saláták és a balatoni piknikek mellé.

A csomagunk második két üvegében pedig megtalálod a hűsítő Cserszegi Fűszerest, melyek új dimenziót adnak a nyári borok élményéhez. Ez a bor a könnyedség és a fűszeresség összművészete, és a borvidék gazdag hagyományait hordozza magában. Az üvegek színe ragyogóan friss, ahogy az illatuk tele van az egzotikus gyümölcsök, mint a licsi és a körte, szédítő jegyeivel. Ha kibontod és a poharadba töltöd, máris elrepül egy illatos fűszerkertbe, ahol a bodzavirágok és a friss menta aromái kápráztatják el az orrodat. Ezek a borok tökéletes társai a nyári fröccsözős grillpartiknak, a könnyű halételeknek és a fűszeres ételeknek egyaránt.

Kedves vásárló, ez a nyári borcsomag igazi kincset rejt, és tökéletes választás a forró napokon a hűsítő élményekhez. Legyen ez a csomag a frissítő és kellemes pillanatok garanciája a nyáron! Rendeld meg most, és add át a szeretetet és a kellemes élményeket azoknak, akikkel együtt élvezheted ezeket a mesés borokat. Élvezd a nyarat a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!