Barion Pixel

Party borcsomag

It’s PARTY time! Egy fergeteges buli nem maradhat el egy jó borok nélkül. Lazulj le a barátaiddal, keverje egy jó fröccsöt, dőlj hátra és élvezd a pillanatot!

Original price was: 6.180 Ft.Current price is: 5.253 Ft.

/ csomag

Ebben a pörgős party borcsomagban olyan borokat válogattunk össze, melyek garantáltan felfrissítik a hangulatot és még jobbá teszik a vidám pillanatokat. Engedd, hogy bemutassuk neked ezeknek a fiatalos és üdítő boroknak a történetét és az ízek gazdag palettáját, melyekkel a buli garantáltan fergeteges lesz!

Az első palack egy különleges Néró Rozé, mely csábítóan rózsaszínlik és pezsgést ígér. Ez a rozé bor a könnyedség és a frissesség harmonikus eleganciájának megtestesítője, amely az érett eper és a friss málna finom illatjegyeit hordozza magában. Ha kibontod és a poharadba töltöd, máris elrepülsz egy vidám mediterrán kertbe, ahol a napfény és a jókedv átitatja a levegőt. Egy korty, és máris élvezheted a bor frissítő ízeit, ahogy az eper, a málna és a citrusok egyedi harmóniát alkotnak a szádban. Ez a bor tökéletes társ a könnyű szendvicsekhez, a friss salátákhoz és a könnyed nyári ételekhez.

A csomagunk második két palackjában megtalálod az Irsai Olivért, amelyek a buli nélkülözhetetlen részévé válnak. Ez a fehérbor a frissesség és az üdeség megtestesítője, és az Irsai Olivér szőlőfajta jellegzetes jegyeit hozza magával. Tele van gyümölcsös, roppanós illatokkal, mint a friss alma és a bodzavirágok kellemes harmóniájával. Egy korty, és máris érzed, ahogy a gyümölcsök frissítő és könnyed íze szárnyal a szádban. Az Irsai Olivér a buli kedvencévé válik, és a könnyű ételek, a friss saláták és a könnyed desszertek tökéletes társa.

Kedves vásárló, ez a party borcsomag igazi felfrissülést és fergeteges hangulatot ígér. Legyen ez a csomag a fesztelen pillanatok és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és készülj fel a bulira ezzel a mesés borválogatással! Élvezd a vidám pillanatokat és az ízek örömét a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!