Barion Pixel

Születésnapi borcsomag

A születésnap egyedi pillanat az évben, amikor minden az adott személyről szól. Régi emlékek, közös pillanatok? Ünnepeljétek meg, és töltsétek meg a poharaitokat elképesztő ízekkel, amelyek még szebbé teszik ezt a különleges napot! Ezt a borcsomagunkat díszdobozban kínáljuk.

20.000 Ft

/ csomag

Üdvözlünk az ünnepi borok birodalmában, kedves látogató! Ebben a különleges alkalmat megörökítő születésnapi borcsomagban két varázslatos tokaji aszú található, amelyek méltóképpen emelik az ünneplést egy magasabb szintre. Engedd, hogy elmeséljük Neked ezen borok tündöklő történetét!

Az első üveg, amelyet most megpillanthatsz, egy igazi csodával, egy 6 puttonyos tokaji aszúval kápráztat el. Ez a bor nem csupán ital, hanem a borászok szenvedélyének, a természet ajándékának és a hagyományok hűséges őrzőjének együttműködése. A szőlőt a napfény és a gondoskodás öleli át, amíg a puttonyokban gyöngyözik az édes nedű.

Ha az üvegbe pillantasz, az arany színű likőrbe oltott napfény visszamosolyog rád, ígérve egy varázslatos ízkavalkádot. Ha finoman a poharadba meríted, árad feléd a mennyei illat, ami az aszúszeletek, érett barack és zamatos mangó illatát hordozza. Egy korty és a szádban megéled a gyümölcsök édes táncát, a tündöklő fűszerek kavalkádját, és az öröm, amit csak a kifinomult édesborok tudnak nyújtani.

A második üvegünk sem marad el szépségben és ízélményben, hiszen egy 5 puttonyos tokaji aszú vár rád. Ez az édes bor is magában hordozza a tokaji vidék varázslatát és a borászok lelkes odaadását. A bor színe, mint az őszi naplemente, amely sugároz és melegséget hoz magával. A mandulás-diós illat gyengéden cirógatja az orrodat, és elindít egy izgalmas utazásra. Egy korty, és máris átélheted a bort töltődött szomjúságot csillapító ízét, ami megtölti a lelkedet boldogsággal.

Kedves vásárló, ezt a páratlan élményt most Neked ajánljuk, hogy az ünnepelt napját emlékezetessé tegye. A tokaji aszúk varázslatos világa, az édesség és a fűszerek harmóniája kísérje az ünnepeltet ezen különleges pillanatban. Rendeld meg most, és add át a szeretet és az ünneplés eme csodáit az ünnepeltnek, hiszen ezek a borok nemcsak italok, hanem az érzelmek és az élmények közvetítői is. Legyen ez a születésnap emlékezetes és boldog pillanatokkal teli!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!