Barion Pixel

Tokaji borcsomag

Fedezd fel a Tokaji borcsomagunk csodálatos világát, amely magában hordozza a szőlőföldek napfényét és a szőlőtőkék gondos odafigyelését. A kifinomult ízvilág és az aranyló borok tökéletes harmóniája bearanyozza a pillanataidat!

28.000 Ft

/ csomag

Üdvözölünk a tokaji borok mesés világában! Ebben a különleges tokaji borcsomagban olyan borokat válogattunk össze, melyek az igazi édes ínyencek és a kifinomult borrajongók számára készültek. Engedd, hogy bemutassuk neked ennek a borválogatásnak a történetét és az édes ízek gazdag palettáját, melyekkel a különleges pillanatok és az ünnepi alkalmak még emlékezetesebbé válnak.

Az első üvegben büszkén áll az 6 puttonyos Tokaji Aszú, mely aranyszínben ragyog, és az édesség csábító ígéretét hordozza magában. Ez a bor a borkészítés mesterműve, melyhez a Tokaji borvidék szőlőültetvényeiről kerülnek a kiválasztott aszúszemek. Az üvegben rejtőző illat tele van a mézes, aszalt gyümölcsök és a trópusi gyümölcsök jellegzetes jegyeivel. Ha kibontod és a poharadba töltöd, máris elrepülsz egy ízorgiában gazdag gyümölcskertbe, ahol az aszalt sárgabarack, az érett szilva és a mézes körte bűvöli el az orrodat. Az első korty, és máris átéli a bor gazdag karakterét, ahogy az édes ízek, a mézes jegyek és a kifinomult savak elegáns harmóniát alkotnak a szádban. Ez a bor a különleges alkalmak, az ünnepi fogások és az édességek tökéletes társa.

A csomagunk második két üvegében megtalálod az 5 puttonyos Tokaji Aszúkat, melyek még mindig magukban hordozzák a Tokaji borvidék különlegességét és a természet varázslatos ajándékát. A borok színe mély aranysárga, illatuk pedig tele van az érett gyümölcsök, a méz és a szárított virágok illatával. Egy korty, és máris érezheted a gyümölcsök gazdagságát és a méz édességét, ahogy az aszalt sárgabarack, az érett alma és a finom fűszerek egyedülálló harmóniában táncolnak a szádban. Az 5 puttonyos Tokaji Aszúk a könnyű desszertek, a válogatott sajtok és az édes falatok tökéletes társai.

Kedves vásárló, ez a tokaji borcsomag igazi édes élményt és kifinomultságot ígér. Legyen ez a csomag az emlékezetes pillanatok és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és ajándékozd meg magadat vagy a szeretteidet ezzel a különleges borválogatással! Élvezd az édes élményeket és az ízek örömét a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!