Barion Pixel

Vörösbor borcsomag

Szenvedélyesen rajongsz a vörösborokért? Imádod a különböző fajtákat legyen az kékfrankos, egri bikavér vagy merlot? Ebben a borcsomagban mindent megtalálsz, amire igazán vágytál!

Original price was: 7.900 Ft.Current price is: 6.715 Ft.

/ csomag

Üdvözölünk a vörösborok izgalmas világában! Ebben a válogatott borcsomagban három különleges vörösbor vár rád, hogy elvarázsoljon, és az ízek gazdag palettájával kényeztesse az érzékeidet. Engedd, hogy bemutassuk neked ezen borok izgalmas történetét és ízvilágát, amelyeket minden egyes kortyban felfedezhetsz.

Az első palack, amit most megpillanthatsz, egy különleges kékfrankos vörösbor. Ez a bor az elegancia és az intenzitás találkozása. Ahogy a palack megnyitásakor kibontakozik az intenzív illat, máris érzed az érett szeder, a meggy és az egzotikus fűszerek csábító vonzását. Egy korty, és máris átélheted a bor vibráló karakterét, ahogy a bogyós gyümölcsök és az enyhén füstös jegyek egyedi harmóniát alkotnak a szádban. Ez a bor tökéletes választás a húsos fogásokhoz, a grillezett és a bordeaux-i stílusú ételekhez.

A csomagunk második palackjában egy édes Merlot vörösbor található, amely a gazdag édesség és az intenzív gyümölcsös ízek eleganciáját hozza el a poharadba. A mély, rubinpiros bor tele van a friss gyümölcsök, mint a cseresznye és a szilva, édes ízjegyeivel. Ha kibontod és a poharadba töltöd, máris érződik a meggy és a szeder csábító illata. Egy korty elég, és máris elmerülhetsz a bor káprázatos világában, ahol az édesség és a gyümölcsök finoman összefonódnak a szádban. Ez a bor tökéletes társ a desszertekhez, a sajtokhoz és a csokoládéhoz.

Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik palackunkban egy Cabernet Sauvignon vörösbor található. Ez a bor az erő és az elegancia találkozása, amely mélyvörös nedűként csillog. A szőlőültetvények gondozásának és a borászok elkötelezettségének eredményeként született. A palack az érett cseresznye és a fekete ribizli jegyeitől illatozik. Egy korty után megtapasztalhatod a bor karakteres és testes ízeit, ahogy az érett gyümölcsök és a fűszeresség hosszan megmaradnak a szádban. Ez a bor tökéletes választás a steakhez, a sertéshúsokhoz és a bármelyik vörös húshoz.

Kedves vásárló, ez a vörösboros borcsomag igazi élményt kínál, és minden ízélmény mellett egy-egy történetet mesél el. Legyen ez a csomag a különleges pillanatok és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és engedd, hogy ezek a vörösborok az asztalod központi részévé váljanak a különleges alkalmakon! Élvezd a vörösborok gazdagságát és a kényeztető pillanatokat a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!