Barion Pixel

Vörösbor borcsomag

Szenvedélyesen rajongsz a vörösborokért? Imádod a különböző fajtákat legyen az kékfrankos, egri bikavér vagy merlot? Ebben a borcsomagban mindent megtalálsz, amire igazán vágytál!

6.264 Ft

/ csomag

Üdvözölünk a vörösborok izgalmas világában! Ebben a válogatott borcsomagban három különleges vörösbor vár rád, hogy elvarázsoljon és az ízek gazdag palettájával kényeztesse az érzékeidet. Engedd, hogy bemutassuk neked ezen borok izgalmas történetét és ízvilágát, amelyek minden egyes kortyban felfedezheted.

Az első üveg, amit most megpillanthatsz, egy különleges kékfrankos vörösbor. Ez a bor az elegancia és az intenzitás találkozása. Ahogy az üveg bontásakor kibontakozik az intenzív illat, máris érzed az érett szeder, a meggy és az egzotikus fűszerek csábító vonzását. Egy korty, és máris átélheted a bor vibráló karakterét, ahogy a bogyós gyümölcsök és az enyhén füstös jegyek egyedi harmóniát alkotnak a szádban. Ez a bor tökéletes választás a húsos fogásokhoz, a grillezett és a bordeaux-i stílusú ételekhez.

A csomagunk második üvegében egy édes Merlot vörösbor található. Ez a bor a gazdag édesség és az intenzív gyümölcsös ízek eleganciáját hozza a poharadba. Az üvegben rejtőző mély rubinpiros bor tele van a friss gyümölcsök, mint a cseresznye és a szilva, édes ízjegyeivel. Ha kibontod és a poharadba töltöd, máris érződik a meggy és a szeder csábító illata. Az első korty, és máris elmerülsz a bor káprázatos világában, ahogy az édesség és a gyümölcsök finoman összefonódnak a szádban. Ez a bor tökéletes társ a desszertekhez, a sajtokhoz és a csokoládéhoz.

Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik üvegünkben egy Cabernet Sauvignon vörösbor található. Ez a bor az erő és az elegancia találkozása, amely az üvegben mélyvörös nedűként csillog. A szőlőültetvények gondozásának és a borászok elkötelezettségének eredményeként született. Az üveg illata tele van az érett cseresznye, a fekete ribizli jegyeivel. Az első korty, és máris megtapasztalod a bor karakteres és testes ízeit, ahogy az érett gyümölcsök és a fűszeresség hosszan megmaradnak a szádban. Ez a bor tökéletes választás a steakhez, a sertéshúsokhoz és a bármelyik vörös húshoz.

Kedves vásárló, ez a vörösboros borcsomag igazi élményt kínál, és minden ízélmény mellett egy-egy történetet mesél el. Legyen ez a csomag a különleges pillanatok és az ízek ünnepe! Rendeld meg most, és engedd, hogy ezek a vörösborok az asztalod központi részévé váljanak a különleges alkalmaidon! Élvezd a vörösborok gazdagságát és a kényeztető pillanatokat a poharadban!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!