Barion Pixel

Részeges töltött pulykamell 🦃

Gyánó Anna 🙋‍♀️

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykamelleket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, majd a vágódeszkára egymás mellé kiterítjük. 
  2. A kiklopfolt pulykamelleket megtöltjük az előtte 3 napig vörösborban áztatott és felaprított aszalt szilvával.
  3. A szilvával töltött pulykát bacon szeletekkel burkoljuk, majd egy nagyobb tepsibe tesszük.
  4. A tepsiben lévő pulykamellszeleteket körberakjuk a gyöngyhagymával, fügével és gesztenyével, majd aláöntjük a kétféle Tornyos bort. Légkeveréses sütőben 200 fokon készre sütjük. 
  5. Ha a hús megsült, akkor picit hagyjuk kihűlni, majd egyenlő vastagságú szeletekre felvágjuk őket. 
  6. A tepsi tartalmának 1/3-ad részét (a gyöngyhagymát, gesztenyét és fügét) összeturmixoljuk, ameddig egy sűrű mártást nem kapunk. 
  7. A felvágott pulyamelleket a mártással és a sütőben sült zöldségekkel és gyümölcsökkel, valamint krumplipüré körettel tálaljuk.

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!