Barion Pixel

Tornyos Tokaji Aszú 6 puttonyos 2017

A poharadban a királyok bora, a borok királya, a legfenségesebb Tokaji, amit valaha ez a csodálatos borvidék elő tudott állítani. Ezzel készültünk neked, borászatunk csúcsborával, a 6 puttonyos aszú borunkkal.

16.000 Ft

/ palack

Kérd díszdobozzal

6 puttonyos Tokaji Aszú

Kristálytiszta arany színű bor, amely a napfényben tükröződik. Az első korty után a szádban fellobbanó ízek megigézik gyermekkorodat, amikor először kóstoltál életedben igazán édes ízt. Újraéled azt a kellemes érzést, ami örökké megmarad az emlékediben. Egyszerre kényeztet a mézes barack, a sárgabarack és a mazsola bámulatos gazdagsága, amelyek finoman ölelik körbe a szádat.

Tokaji 6 puttonyos Aszúnkkal újra fogod élni életed legédesebb pillanatát, amelyet csak Tokaj-hegyalja nyújthat számodra. A termőhely, a klíma és a szőlőfajták egyedülálló kombinációja hozza létre ezt a borkincset, amely minden kortyban megelevenedik.

Legyen szó ünnepi alkalomról, vagy egy intim pillanatról, a Tokaji 6 puttonyos Aszú mindig a tökéletes választás. Kóstold meg ezt a fenséges bort, és érezd, ahogy a magas cukortartalom és az édesesség tökéletes egyensúlya kitölti a lélek mélyén rejtőző vágyakat.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vásárold meg egy palackkal a Tokaji 6 puttonyos Aszút, és engedd, hogy elvarázsoljon az édes, komplex ízvilágával és a Tokaj-hegyalja varázslatos tájával. Élvezd a különleges pillanatokat, amelyeket csak a Tokaji 6 puttonyos Aszú nyújthat, és ébredj rá, hogy a borkultúra ezen csodája örökre megmarad az emlékeidben.

Erre számíts!

Színarany szín, sűrűsége megkérdőjelezhetetlen, amely egyedálló termékké emeli a világban
A határozott florális jegyek mellett a vanília, datolya, füge, aszalt kajszibarack és virágméz az uralkodóak.
Elképesztően hosszú lecsengés a nektár egyedülállóságával összeforrva a méz gazdaságával és az érett szárított gyümölcsökkel
12-13 °C

Ajánlott hőmérséklet

2017

Évjárat

Gyümölcsös

Karakter

Desszert

Milyen ételekhez ajánljuk?

Ízletes ételek

Vásárlóink receptjei

Inspirálódj vásárlóink receptjei közül és élvezd a finom borainkat az elkészült ételek mellett. Jó étvágyat kívánunk. Egészségedre!

A bor kis aranykönyve

Kérjük add meg e-mail címed, és máris letöltheted kiskönyvünket!

7+1 bizonyíték, hogy a bor a legjobb céges ajándék

Kérjük add meg adataidat, és máris letöltheted a PDF-et!

Elmúltál már 18 éves?

Webshopunkban megjelenő termékeket kizárólag felnőtt korúaknak kínáljuk, így amennyiben még nem töltötted be a 18-at, kérjük hagyd el oldalunkat! Megértésedet köszönjük!